Jesteś tutaj:
Przetarg nieograniczony - dostawa środków spożywczych
Zespół Szkół Techniczno-Weterynaryjnych w Trzcianie k.Rzeszowa ogłasza przetarg nieograniczony na dostawę produktów spożywczych.
4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na poszczególny asortyment produktów spożywczych.
5. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych.
6. Termin realizacji zamówienia: 10 miesięcy.
7. Sposób uzyskania siwz:
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można odebrać osobiście w siedzibie Zamawiającego lub może zostać wysłana pocztą po złożeniu u Zamawiającego wniosku o jej przesłanie. Specyfikacja zamówienia jest dostępna na stronie szkoły: www.zstw.pl
Pracownikiem upoważnionym do kontaktów z oferentami jest: Krupa Jan, tel./017/85 14 076
8. Opis warunków udziału w postępowaniu :
a) oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy prawo zamówień publicznych wg wzoru stanowiącego załącznik do specyfikacji
10. Kryteria oceny ofert i ich znaczenie :
Jedynym kryterium oceny ofert jest cena. Wyboru najkorzystniejszej oferty dokona Zamawiający poprzez wskazanie spośród ofert nie odrzuconych, oferty z najniższą ceną.
11. Wadium : wadium nie jest wymagane.
12. Miejsce i termin składania ofert : oferty sporządzone ściśle wg określonych w siwz wymagań należy składać w siedzibie Zamawiającego. Termin składania ofert upływa dnia 17.06.2016 do godz. 9 00.
13. Otwarcie ofert : otwarcie ofert nastąpi w dniu 17.06.2016 r. o godz. 9:15 w siedzibie Zamawiającego.
14. Termin związania ofertą: termin związania ofertą wynosi 30 dni. Bieg terminu rozpoczyna się wraz z upływem terminu składania ofert.
ZAŁĄCZNIKI:
1. Specyfikacja istotnych warunków zamówienia - Pobierz
2. Prognozy zakupu produktów spożywczych - Pobierz
1. Zamawiający: Zespół Szkół Techniczno-Weterynaryjnych w Trzcianie k. Rzeszowa, 36-071 Trzciana 193 woj. podkarpackie, tel/fax/017/8514077 REGON:000098677, NIP:813 24 05 347 , e-mail:zstw-trzciana@wp.pl
2. Tryb zamówienia: przetarg nieograniczony
3. Opis przedmiotu zamówienia :
4. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na poszczególny asortyment produktów spożywczych.
5. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych.
6. Termin realizacji zamówienia: 10 miesięcy.
7. Sposób uzyskania siwz:
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można odebrać osobiście w siedzibie Zamawiającego lub może zostać wysłana pocztą po złożeniu u Zamawiającego wniosku o jej przesłanie. Specyfikacja zamówienia jest dostępna na stronie szkoły: www.zstw.pl
Pracownikiem upoważnionym do kontaktów z oferentami jest: Krupa Jan, tel./017/85 14 076
8. Opis warunków udziału w postępowaniu :
W przetargu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust 1 i nie są wykluczeni na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. Nr 19, poz. 177, Nr 96, poz. 959 i Nr 116, poz. 1207),- spełniają wymogi zawarte w siwz.
9. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków na podstawie złożonych dokumentów:a) oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy prawo zamówień publicznych wg wzoru stanowiącego załącznik do specyfikacji
10. Kryteria oceny ofert i ich znaczenie :
Jedynym kryterium oceny ofert jest cena. Wyboru najkorzystniejszej oferty dokona Zamawiający poprzez wskazanie spośród ofert nie odrzuconych, oferty z najniższą ceną.
11. Wadium : wadium nie jest wymagane.
12. Miejsce i termin składania ofert : oferty sporządzone ściśle wg określonych w siwz wymagań należy składać w siedzibie Zamawiającego. Termin składania ofert upływa dnia 17.06.2016 do godz. 9 00.
13. Otwarcie ofert : otwarcie ofert nastąpi w dniu 17.06.2016 r. o godz. 9:15 w siedzibie Zamawiającego.
14. Termin związania ofertą: termin związania ofertą wynosi 30 dni. Bieg terminu rozpoczyna się wraz z upływem terminu składania ofert.
ZAŁĄCZNIKI:
1. Specyfikacja istotnych warunków zamówienia - Pobierz
2. Prognozy zakupu produktów spożywczych - Pobierz